2015. április 2., csütörtök

Méregtelenítés: csodaszer vagy átverés? - Vége a böjti időszaknak, itt a húsvét!

Természetesen nem tisztünk ezt a vitát eldönteni,
de méreg-drága módszerek helyett egyszerű és olcsó megoldást ajánlunk!

Sütés, főzés, grillezés során sokfajta méreganyag keletkezik az ételekben. Ezért ha főtt ételeket fogyasztunk, megemelkedik a szervezetünk vízigénye. A legártalmasabb mérgek a bő olajban sütés és a roston sütés közben keletkeznek. A háztartások többségében még két káros anyagot használnak leggyakrabban, a közönséges asztali sót és az alkoholt. A szervezet, csak nagyon nagy hígításban képes tolerálni a sót. Minden tengerész tudja, hogy kiszáradás lesz a veszte, ha iszik a tengervízből.


Az elmúlt 100-150 évben elszennyeződtek a felszíni vizeink is, nagyon sok méreganyag halmozódott fel bennük: gyógyszermaradványok, fogamzásgátló szerek maradványai, savak, sók, toxikus nehézfémek és vegyületeik, radioaktív anyagok, nitrátok, foszfátok, kőolajszármazékok és műtrágyák bomlástermékei. A szolgáltatók és a hatóságok csak arra törekszenek, hogy a víz ne legyen fertőző, ezért klórral fertőtlenítik.
Szervezetünk folyamatos méregtelenítéséhez, valamint a vízoldható vitaminok szállításához, a hasznos ásványi anyag közvetítéséhez és hatékony felszívódásához tiszta vízre van szükségünk. A tisztított víz bőséges fogyasztásával elkerülhetjük a súlyos betegségek kialakulását, például az ízületi bántalmakat, a magas vérnyomást, a reumatikus panaszokat, és az allergiákat.


A méregtelenítő szervek kiválasztó működéséhez is szükséges a víz. Ha ennek mennyisége nem elegendő, a mérgek lerakódnak a szövetekben, a kötőszövetekben és az ízületekben, megnő a vizelet méreganyag-koncentrációja. A legegyszerűbben vizeletünk színe alapján állapíthatjuk meg, hogy megittuk-e a napi szükséges vízmennyiséget. Ha a vizelet színtelen, átlátszó, akkor elegendő mennyiségű vizet ittunk, a sötétsárga szín azt jelzi, hogy nagyon keveset ittunk, vagy megfeledkeztünk az ivásról. 
Amikor testünkben a víz/méreg aránya a mérgek felé tolódik el, a kialakuló toxikus állapotot kiszáradásnak nevezzük. Ilyenkor felhalmozódnak a méreganyagok a sejteken belül és a sejt közötti térben is. Ha bőségesen iszunk vizet, szerveink működése normalizálódik, és testünk energiaszintje is javul. 


Ezzel az igen összetett és kiemelt fontosságú témával Dr. Tiszta Víz című könyvünk behatóan foglalkozik. Most lehetőséged van megnyerni a méregtelenítést elősegítő Peridot ásványvízzel együtt, ha az alábbi online tesztet április 11-én éjfélig kitöltöd! 


Kellemes húsvéti ünnepet kívánunk minden kedves olvasónknak, a finomságok közepette ne feledkezzünk meg a kellő mennyiségű tiszta víz fogyasztásáról!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése